074 - 255 25 00 | info@notarisscherfke.nl
ma t/m vr | 08:30 - 12.30 & 13:30 - 17:00

Over het kantoor

Notariskantoor Scherfke: waarvan akte

Laat je juridisch adviseren door Notariskantoor Scherfke in Borne.

Een woning (ver)kopen, een aandelenoverdracht, een samenlevingscontract opstellen of een testament opmaken. Notariskantoor Scherfke geeft aan particulieren en aan de zakelijke markt toegespitst advies. Wij helpen je bij het maken van belangrijke keuzes. Gevestigd in Borne adviseren we cliënten uit de hele regio Hengelo, Twente en omstreken.

Notariskantoor Scherfke nabij Hengelo

Bij allerlei grote levenszaken komt de notaris om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan het kopen of verkopen van een woning, gaan samenwonen, het opstellen van een levenstestament of het starten van je eigen bedrijf. Voor al deze zaken kun je terecht bij Notariskantoor Scherfke in het Twentse Borne. Notaris Rainier Scherfke en zijn deskundige team juridisch medewerkers helpen je graag met professioneel advies bij het maken van belangrijke keuzes in je leven.

Gedegen juridisch advies

Notaris Scherfke heeft ruime ervaring op het gebied van verschillende notariële zaken. Zo helpt hij je graag wanneer je een woning gaat kopen of verkopen, waarbij een hypotheekakte opstellen nodig is. Ook een testament of levenstestament opstellen behoort tot de mogelijkheden. Heb je een erfenis ontvangen en wil je weten met welke rechten en plichten dit gepaard gaat? Ook dan ben je bij Notariskantoor Scherfke aan het juiste adres.

Voor je zakelijke beslissingen

Notaris Scherfke staat ook klaar voor je bedrijf. Wil je advies over de meest geschikte rechtsvorm wanneer je een bedrijf gaat starten? Sta je voor de spannende keuze of je je bedrijf wilt verkopen? Neem dan contact met ons op. Tevens kun je bij ons terecht voor het certificeren, uitgeven, ruilen en overdragen van aandelen. Voor het verkrijgen van auteursrechtelijke bescherming van bijvoorbeeld muziek, foto’s of architectuur bieden wij de service van de IT-Notaris.

Notariskantoor in Twente

Woon je in de regio Hengelo en ben je op zoek naar een goede notaris? Neem dan contact op met notaris Scherfke in Borne. Je bereikt ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 074-2552500 of per e-mail: info@notarisscherfke.nl. Al je gegevens kun je 24 uur per dag inzien in je eigen digitale dossier. Ook kun je hier direct contact opnemen met jouw contactpersoon wanneer je vragen hebt.

Schuiven naar boven
Call Now Button